Küldetés a tűzvédelem
teljes területén

20 év
szakmai tapasztalat

már 2016 óta

Ma már elengedhetetlen egy sikeres beruházás, kivitelezés vagy egy cég működése során, hogy ne vegyen igénybe tűzvédelmi műszaki tanácsadást és egyéb szakértői tevékenységet. Cégünk ezeket a feladatokat látja el és kínál megoldásokat már a tervezési fázistól kezdve, egészen a kivitelezésig és a karbantartásig. Vállaljuk teljes körű tűzvédelmi feladatok és tevékenységek elvégzését.

Közel húsz éves szakmai gyakorlatot felkarolva jött létre – jellemzően tűzvédelmi tervezésre alapuló – vállalkozásunk. Célunk egy olyan széleskörű, komplex tűzvédelmi szolgáltatás biztosítása, amely minden ügyfelünk számára a lehető legoptimálisabb megoldást és segítséget nyújtja egy cég mindennapi működése során.

Megbízatásaink alapja az előzetes elemzésen és piackutatáson keresztül történő jogszabályok betartása, amivel a legkedvezőbb megoldást biztosíthatjuk az Ön cége számára. Fontos számunkra az ügyfeleink elégedettsége, ezért igyekszünk gyorsan és szakszerű tanácsokkal támogatást biztosítani, illetve igény esetén tűzvédelmi képviseletet nyújtani tervezések, beruházások, kivitelezések, illetve hatósági látogatások alkalmával.

Minden ügyfél megérdemli a motivált odaadást és a színvonalas munkavégzést. Küldetésünk, hogy minőséget biztosítsunk. Cégünk egyet jelent a tűzvédelemmel – „minden ami tűzvédelem”.

A TŰZGURU
csapata